Jun 24 – 28, 2024
ELI ALPS
Europe/Budapest timezone

Az ELI ALPS Lézeres Kutatóintézet ötnapos nyári tábort hirdet fizikát szerető 9-12. évfolyamos középiskolások számára. A tábor 2024. június 24-től 28-ig, minden nap 9 órától kb. 17 óráig tart. A programban optikával, fotonikával, lézerekkel kapcsolatos témák könnyed, de tartalmas feldolgozása szerepel, a korosztály ismeretszintjéhez igazított tartalommal, a vakációs hangulathoz igazított formában. Beszélgetésekkel, előadásokkal, laborlátogatásokkal, csoportos feladatokkal, vetélkedőkkel és egy jó hangulatúnak ígérkező szabadidős programmal várjuk az érdeklődőket.

A tábor zárásaként lehetőséget adunk egy teszt megírására, amelyet legalább 80%-os eredménnyel teljesítők az SZTE fizika, fizikatanári, biomérnöki, környezetmérnöki, vegyészmérnöki és fizikus mérnöki szakján 25 felvételi pontot kapnak. Ez a pontszám akkor is felhasználható, ha a tanuló nem ebben az évben felvételizik. 

A táborban való részvétel díja 40000 Ft. 

Nem-szegedieknek kollégiumi szállást, éjszakai felügyeletet, reggelit és vacsorát biztosítunk önköltséges áron (6500 Ft/fő/éj)

A helyek száma korlátozott, a táborba 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a regisztráció sorrendjében.

 

 

 

Starts
Ends
Europe/Budapest
ELI ALPS
FÓKUSZ interaktív látogatói tér
Szeged, Wolfgang Sandner utca 3.